Hírzóna

Felújított trolit állított forgalomba az SZKT

Felújított trolit állított forgalomba az SZKT

2023. március 31., péntek
Felújított trolit állított forgalomba az SZKT

'A Szegedi Közlekedési Társaság a 2017-ben megújított közszolgáltatási szerződés óta 10 használtan vásárolt szóló járművet újított fel és állított forgalomba piros színű, klímás, alacsonypadlós trolibuszként. Terveink szerint – flottánk 11. felújított járműveként – 2023. március 31-én áll forgalomba a 2005-ös évjáratú T-876-os Solaris Trollino 12AC trolibusz és a 12. jármű felújítása is a végéhez közeledik."-írta közösségi oldalán az SZKT.

Hozzátették, hogy ezek a járművek a dél-lengyelországi Tychy városából érkeztek és a felújítás után a legkorszerűbb utas-elvárásoknak is megfelel, korszerű energiatakarékos hajtásrendszerrel rendelkezik. A klímaberendezést Szegeden építették be a járműbe. Megjegyezték, hogy lassan tíz éve, 2014 óta nem volt lehetőségük új járművek beszerzésére, ezért ezek a felújítások különösen nagy jelentőségűek. "Bekerülési költségük töredéke az új járműveknek, ez utolsó kettő járműhöz pedig különösen kedvező áron jutott hozzá az SZKT."-írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.