Sport

Bulgária ellen kezdi az EB-selejtezőket a magyar válogatott

Bulgária ellen kezdi az EB-selejtezőket a magyar válogatott

2023. március 27., hétfő
Bulgária ellen kezdi az EB-selejtezőket a magyar válogatott

Ma este 20:45-kor a bolgárok ellen kezdi meg a selejtezőket a magyar válogatott a 2024-es németországi Európa-bajnokságra.

Marco Rossi szövetségi kapitány úgy nyilatkozott, egyáltalán nem számít könnyű meccsre a Puskás Arénában. Mint mondta, akkor sikeresek, ha csapatként alázatosan állnak a találkozóhoz.

,,Ahhoz, hogy nyerjünk, százszázalékosan ott kell lennünk fejben és hozzáállásban, mert hiába győztük le Angliát kétszer is, tudjuk, hogy nem azon a szinten vagyunk."

- jelentette ki Marco Rossi. Hozzátette, az elmúlt évek eredményei alapján Szerbia mellett Magyarország a csoportesélyes, de a papírforma ,,csak egy dolog." Ezt azzal támasztotta alá, hogy épp a magyar válogatottnak sikerült azt borítania a németek és az angolok ellen, és erre épp úgy ,,a mi kárunkra is sor kerülhet".

(via Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.