Közélet

14 éves kislányt zaklató pedofil ellen lépett fel egy szegedi joghallgató

14 éves kislányt zaklató pedofil ellen lépett fel egy szegedi joghallgató

2023. március 6., hétfő
14 éves kislányt zaklató pedofil ellen lépett fel egy szegedi joghallgató

A tizennégy éves kislányt a ceglédi vasútállomáson zaklatta egy hatvan év körüli férfi. Szerencsére egy szegedi joghallgató az incidens szemtanúja volt és közbelépett.

"A tegnapi napon szem és fültanúja voltam annak, ahogy a ceglédi vasútállomáson egy középkorú férfi fel akart szedni egy tizennégy éves lányt" - kezdte a történetét mesélni TikTok-on Vivien.

@videkivivi#fy#fyp#nekedbe#nekedbelegyen#storytime#magyarorszag#robbanjon_a_foryouu⚜️🌸💕⚜️♬ original sound - Vivien

Az állomáson várakozó joghallgató meglátta a fiatal lányt, aki a kutyájával együtt várakozott az állomáson. A kislányhoz odalépett egy férfi, aki először megkérdezte hogy "na és ceglédi vagy?". Eleinte még úgy tűnt Viviennek már korábban is beszélhettek egymással az érintettek. A kutyákról kezdett beszélgetni a kislány és az idősödő férfi, aki a telefonján elkezdte mutogatni a kutyáiról készült fotókat.

Arra kaptam fel a fejem, amikor a férfi megkérte a lányt, hogy adja meg a telefonszámát.

folytatta a történetet Vivien.

A kislány itt közölte, hogy nem fogja megadni a telefonszámát, mivel még csak tizennégy éves és visszakérdezett, mit gondolna, ha a saját lányával tenne valaki ilyet. A kislány annak is hangot adott, hogy gusztustalannak tartja amivel a férfi próbálkozik.

A férfi próbálta tovább győzködni a lányt, illetve koráról próbálkozott hazudni. Először azt állította harmincöt éves, majd harmincegy évesnek mondta magát, de Vivien beszámolója alapján szemmel láthatóan ötvenes éveinek végén vagy hatvanas éveinek elején járhatott a férfi.

A pedofil további győzködésére a kislány fennhangon közölte:

Nem érti hogy gyerek vagyok?

Vivien ekkor lépett oda a lányhoz, mert úgy érezte nagyon rosszra fordulhat a helyzet, az idősödő férfi ennek hatására rövidre zárta és búcsúzott.

A joghallgató szerint nagyon fontos, hogy felkészítsük a gyerekeinket is a hasonló helyzetekre. Az ehhez hasonló szituációkban a legnagyobb felelősséggel szerinte a környéken lévő felnőttek tartoznak. Vivien beszámolt arról is, hogy gyerekkora óta nagy az igazságérzete és szeret másoknak segíteni, pontosan emiatt folytat jogi tanulmányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.