Hírzóna

Újabb döbbenetes felvételek kerültek elő a 15 éves fiúval viszonyt folytató pedagógiai asszisztensről

Újabb döbbenetes felvételek kerültek elő a 15 éves fiúval viszonyt folytató pedagógiai asszisztensről

2023. február 15., szerda
Újabb döbbenetes felvételek kerültek elő a 15 éves fiúval viszonyt folytató pedagógiai asszisztensről

A vágott anyagból betekintést nyerhetünk abba, hogy a Labrisz Egyesület eseményén különböző LMBTQ-aktivisták arról beszélnek, hogyan kellene szerintük az iskolákban megjeleníteni a homoszexualitást. A Labrisz egy iskolákba szánt LMBTQ-kiadványát is bemutatták az eszmecserén – írja a Magyar Nemzet.

A témához hozzászólt az a Bite Zsolt is, aki az elmúlt napokban egy videó kapcsán híresült el. 

Bite 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógiai asszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört, magáról beugrósként beszélt.

A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta: „Nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. <…> Esténként … vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében... khhmm ... azt csináltunk, amit akartunk.”

(A felvételen Bite 5:20-tól hallható.)

Ennél is megdöbbentőbb, hogy közben Bite azt is elmondta: „Volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket.” Hogy a homoszexuális nevelés témakörében, az általa azóta közzétett felvételek tükrében ez mit jelenthetett, az nagyon komoly kérdés.

Az azonban figyelemre méltó tény, hogy Bite rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán magáról és a rábízott gyermekekről, lásd: „Forgattunk; csináltunk; akartunk; éltük a magánéletünket.”

A teljes cikketITTolvashatja el.

Újabb videó! – Bite Zsolt undorító részletességgel dicsekszik homoszexuális kalandjairól

Bite Zsolt a Vadhajtások által talált videóban brutális, undorító részleteket közöl egy fiatal fiúval való szexuális kapcsolatáról. Az információkból arra következtethetünk, hogy az eset még akkor történt, amikor Bite Szentesen volt kollégista, de ez a videóból nem derül ki egyértelműen – írta meg az Origo.

A teljes cikkIDE kattintvaérhető el.

Jogi szigorítást várnak a családszervezetek a gyermekek védelmében

A Gyermekjogokért Egyesület, a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete, a Szent István Intézet, valamint az Organikus Pedagógia Egyesület közös közleménye szerint a gyermekek védelmében az elmúlt időszakban előremutató lépések történtek, a kormányzati erőfeszítések ellenére azonban sajnálattal tapasztalják, hogy a gyermekek egészséges testi-lelki szellemi fejlődését biztosítani rendelt jogszabályok kijátszhatók – adta hírül a Magyar Nemzet

Bite Zsolt a saját szexuális orientációjáról beszélt, azonban egyetlen dologról nem ejtett szót: az érintett gyermek jólétéről és jogairól – áll a közös kommünikében. A három egyesület és a Szent István Intézet úgy fogalmazott, hogy e kérdések a hatályos büntetőjogon túlmutatnak, megválaszolásra várnak, hiszen a gyermek jogai és érdekei egy felnőtt ember szexuális önmegvalósításához fűződő jogaival merőben ellentétesek lehetnek.

18 év alatt mindenki gyermek, és mindenkit megilletnek a gyermekjogok.

Vajon ennek fényében az, hogy a büntető törvénykönyv szerint 14 év felett egy gyermek beleegyezését adhatja a szexuális aktusra, feljogosíthat-e egy felnőtt embert arra, hogy e hozzájárulást kihasználja? – tették fel a kérdést a szervezetek, azt is felvetve:

attól, hogy valami nem bűncselekmény, rendben lesz-e vajon gyermekjogilag?

Álláspontjuk szerint a hatályos büntetőjogi szabályok átgondolást igényelnek, egyúttal társadalmi konszenzust sürgetnek abban, hogy – a hatályos büntetőjogtól függetlenül – a gyermekek jogaira kompromisszumok nélkül tekintsünk, és hogy a gyermekek egészséges fejlődéshez való joga mindig megelőzze a felnőtt emberek szexuális vonzódáshoz való jogát. 

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.