Egyetem

Új szakok indulnak az Szegedi Tudományegyeten

Új szakok indulnak az Szegedi Tudományegyeten

2023. február 2., csütörtök
Új szakok indulnak az Szegedi Tudományegyeten

Több új szakot indít a Szegedi Tudományegyetem a jövő tanévben.

Az új szakok szeptembertől azEgészségtudományi és Szociális Képzési Karon:egészségügyi menedzser mesterképzés, levelező tagozaton. AJuhász Gyula Pedagógusképző Karon:tanári (könyvtárostanár 4 félév) mesterképzés, levelező tagozaton; tanári (természettudomány-környezettan szakos tanár 4 félév) mesterképzés, levelező tagozaton. AMérnöki Karon:táplálkozástudományi mesterképzés, levelező tagozaton. ATermészettudományi és Informatikai Karon:geoinformatika mesterképzés, nappali és levelező tagozaton.

Az új szakokkal az egyetem célja, hogy minden jelentkező az aktuális élethelyzetének, tudásának és előképzettségének megfelelő területen szerezzen életre szóló tudást és gyakorlati tapasztalatot. Az SZTE 13 képzési területen több mint 550-féle képzést kínál leendő hallgatóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.