Sűrített járatokkal készül az SZKT a Pick Szeged BL-meccsére

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bl-meccset játszik tavasz első napján a Pick Szeged a Pick Arénában, erre tekintettel a Szegedi Közlekedési Társaság is sűríti a 19-es trolijáratokat.

Mint írják, Pick Szeged – HBC Nantes Bajnokok Ligája kézilabda-mérkőzés 18:45-kor kezdődik, és előreláthatólag 20:15-ig tart. A mérkőzés végeztével, a szurkolók hazajutását a 19-es trolibuszvonalon sűrítőjáratokkal segítjük, melyek a belváros irányú Etelka sor (Felső Tisza-part) megállóhelyről indulnak Makkosház végállomás irányába.

Arról is tájékoztatnak, hogy a Pick Aréna megközelíthető közösségi közlekedéssel (9-es és 19-es trolibusszal, 73-as, 73Y-os, 74-es, 74Y-os buszjárattal), Lime elektromos rollerrel, valamint személygépkocsival a Felső Tisza-part, Etelka sor irányából. A közlekedési társaság információi szerint szurkolói parkoló nem áll rendelkezésre.

A sűrítőjáratok 19-es jelzéssel közlekednek, a vonal valamennyi megállóhelyén megállnak, és normál díjszabással vehetők igénybe.

Előző sztori

Pikáns meccs lesz: Vukmir először tér vissza Szegedre a viharos távozása óta

Következő sztori

Orbán Viktor: Legyen béke, szabadság, és egyetértés