Hírzóna

Őrizetbe vették az LMP pedofília miatt körözött volt politikusát

Őrizetbe vették az LMP pedofília miatt körözött volt politikusát

2023. február 28., kedd
Őrizetbe vették az LMP pedofília miatt körözött volt politikusát

Elfogta és őrizetbe vette az LMP pedofília miatt körözött volt politikusát a rendőrség – értesült a Magyar Nemzet. A lap információját a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, hozzátéve, hogy a férfira tegnap este csaptak le Vas vármegyében az egyenruhások.

Arról a Blikk számolt be tegnap elsőként, hogy Kovács Gábor ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt adtak ki elfogatóparancsot pár napja a rendőrök (úgy tudjuk, a sértett egy kisfiú). 

A 67 éves férfi nem ismeretlen a somogyi közéletben, hiszenkorábban önkormányzati képviselő és parlamenti képviselőjelölt is volt.

Az LMP oldalán található (azóta már törölt) információk szerint Kovács a párt Somogy megyei szervezetének elnökségi tagja volt. 

Az LMP a körözés hírének kirobbanása után közleményében azt közölte, hogy a férfi 2017 decembere óta nem tagja a pártnak.

A teljes cikket itt olvashatja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.