Még idén összevonhatják a MÁV és a Volánbusz menetrendjét

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lázár János építési- és közlekedési miniszter egy hódmezővásárhelyi rádióban arról beszélt: hamarosan olcsóbb és szervezettebb lehet a tömegközlekedés Magyarországon.

A miniszter a rádiónak adott interjújában az új beruházási törvényről is beszélt. Mint mondta, minden meg fog változni, amelyben újraszabják az építésügy, az örökségvédelem és a településkép kérdésköreit.

Mint mondta, minden beruházás állami beruházás Magyarországon, ezek mindegyike pedig most az ő tárcájánál van. Kiemelte, az egész rendszert átalakítaná: jobb előkészítést, speciálisabb, végiggondoltabb munkkát szeretne.

Arra is utalt, hogy most ő az ország legnagyobb munkaadója, utalva arra, hogy a MÁV-Volán Csoport 57 ezer alkalmazottja tartozik hozzá.

,,Magyarországon 4-4,5 millió ember ingázik naponta, szeretnék nekik segíteni” – mondta Lázár János, hozzátéve, hogy most ezt tartja a legfontosabb célkitűzésének.

Hozzátette, nagy változásokat terveznek idén, amelyek közé az ,,új, egységes MÁV-Volán menetrend” is hozzátartozik, további tájékoztatást azonban elmondása szerint rövidesen a kormány és a miniszterelnök fog adni.

(via Infostart)

Előző sztori

Embervadászat folyt Budapesten, a rendőrség hajtóvadászattal válaszolt

Következő sztori

Így lesznek hősök az illegális lakásfoglalók Szegeden