Sport

Márton Anita újra országos bajnok lett

Márton Anita újra országos bajnok lett

2023. február 20., hétfő
Márton Anita újra országos bajnok lett

Újabb bajnoki címet szerzett Márton Anita a női súlylökők között a fedettpályás országos bajnokságon. Egyébként a dobogó mindegyik fokán szegedi versenyző állt.

17.68 méteres lökéssel nyerte meg a Nyíregyházán megrendezett ob-t a szegedi Márton Anita. A Délmagyarnak úgy nyilatkozott, kisebb technikai problémákkal küzd mostanában, ami miatt nem sikerült 18 méter fölött teljesítenie, de hozzátette, hogy ,,az elmúlt több mint három hónapban nagyon jó irányba haladt minden".

Márton Anitán kívül a második helyen Veiland Violetta, míg a harmadikon klubtársa, Beregszászi Renáta végzett. Utóbbi a 15 méter feletti eredményével ott lehet a nyári U23-as Európa-bajnokságon is.

A jövő hétvégén Isztambulban rendezik meg a fedettpályás Európa-bajnokságot, ami a földrengések ellenére nincs veszélyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.