Jámbor András lelkes aktivistája a letartóztatott magyar viperás támadó

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár Jámbor András és a Szikra Mozgalom kézzel lábbal tiltakozik, hogy semmi közük nincs az antifa támadókhoz, sőt elítélik az erőszakot, mindezt cáfolja a tény, hogy a Párbeszéd által a Parlamentbe juttatott politikus közvetlen segítője az a nő, akit a négy gyanúsított egyikeként elfogtak a rendőrök a hétvégi viperás támadásokkal összefüggésben. A nőt, akit időközben le is tartóztattak, D. Krisztinának hívják – írja a PestiSrácok.hu.

A hírportál cikke szerint a nő nem csak lelkes “Jámbi-rajongó”, aki naponta osztja a politikus bejegyzéseit, hanem konkrétan az aktivistája, kampányának segítője volt.

D. Krisztina emellett a Város Mindenkié csoport aktivistája. Facebook ismerősei között – amiből nincs túl sok – megtaláljuk Pikó Andrást, Dallos Jutkát, a Pikóhoz köthető D8 civil szervezet oszlopos tagját.

A PestiSrácok.hu kedden tényfeltáró riportban mutatta be, hogy Jámbor András személye összefonódik a radikális, egyes országokban terroristaként kezelt antifasiszta hálózattal.

Jámbor hívta életre a Mérce.hu-t és annak antifa blogját, a Tett.Mérce.hu-t, egy ideig azok főszerkesztőjeként terjesztve a neonbolsevik eszmét.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

Előző sztori

Mihálffy Béla: “A szegediekért dolgozók lakhatása közérdek!”

Következő sztori

Hatalmas érdeklődés övezte az ingyenes szűréseket a Dóm téren