Hírzóna

Jámbor András lelkes aktivistája a letartóztatott magyar viperás támadó

Jámbor András lelkes aktivistája a letartóztatott magyar viperás támadó

2023. február 15., szerda
Jámbor András lelkes aktivistája a letartóztatott magyar viperás támadó

Bár Jámbor András és a Szikra Mozgalom kézzel lábbal tiltakozik, hogy semmi közük nincs az antifa támadókhoz, sőt elítélik az erőszakot, mindezt cáfolja a tény, hogy a Párbeszéd által a Parlamentbe juttatott politikus közvetlen segítője az a nő, akit a négy gyanúsított egyikeként elfogtak a rendőrök a hétvégi viperás támadásokkal összefüggésben. A nőt, akit időközben le is tartóztattak, D. Krisztinának hívják – írja aPestiSrácok.hu.

https://szegedma.hu/2023/02/embervadaszat-folyt-budapesten-a-rendorseg-hajtovadaszattal-valaszolt

A hírportál cikke szerint a nő nem csak lelkes “Jámbi-rajongó”, aki naponta osztja a politikus bejegyzéseit, hanem konkrétan az aktivistája, kampányának segítője volt.

D. Krisztina emellett a Város Mindenkié csoport aktivistája. Facebook ismerősei között – amiből nincs túl sok – megtaláljuk Pikó Andrást, Dallos Jutkát, a Pikóhoz köthető D8 civil szervezet oszlopos tagját.

A PestiSrácok.hu kedden tényfeltáró riportban mutatta be, hogy Jámbor András személye összefonódik a radikális, egyes országokban terroristaként kezelt antifasiszta hálózattal.

Jámbor hívta életre a Mérce.hu-t és annak antifa blogját, a Tett.Mérce.hu-t, egy ideig azok főszerkesztőjeként terjesztve a neonbolsevik eszmét.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.