Hírzóna

Gyomorforgató: pénzért kínálta fel 13 éves lányát a nevelőapa egy tanárnak Békés vármegyében

Gyomorforgató: pénzért kínálta fel 13 éves lányát a nevelőapa egy tanárnak Békés vármegyében

2023. február 20., hétfő
Gyomorforgató: pénzért kínálta fel 13 éves lányát a nevelőapa egy tanárnak Békés vármegyében

Egy Békés vármegyei kisebb település általános iskolájának tanárát gyanúsítják azzal, hogy megrontott egy 13 éves kislányt, a gyermeket ráadásul tulajdon nevelőapja kínálhatta fel a tanárnak – írja a pestisracok.hu oldal.

A portál megkereste az ügyben a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, illetve az illetékes főügyészséget. Mint megtudták, az érintett ügyben 

két férfi letartóztatását rendelték el, gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt. Az Orosházi Rendőrkapitányság február 3-án vette őket őrizetbe.

„A nyomozás eddigi adatai szerint mindketten a nevelőapa 13 éves lánya sérelmére követtek el szexuális cselekményt. A rendőrkapitányság kezdeményezte mindkettőjük letartóztatását. A nyomozásról az eljárás érdekeire és a gyermekre tekintettel a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad” – írta a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Pesti Srácok kérdésére, míg a vármegyei főügyészség arról adott számukra tájékoztatást, hogy a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója február 5-én és 6-án mindkét férfi letartóztatását elrendelte egy hónap időtartamra.

A lap leírta, hogy a történet annyira gyomorforgató, hogy a részletek elolvasását csak erős idegzetűeknek ajánlják. Az előzményekről kiemelték, hogy a Bite-ügy kapcsán egy olvasójuk kérdezte meg őket, van-e arról tudomásunk, hogy Békés vármegyében is lebukott egy pedofil történelemtanár, 

konkrétan egy falusi általános iskola tanára, akit őrizetbe is vettek a rendőrök. Informátoruk meg is nevezte a települést, majd miután beszéltek, kiderült, komoly rálátása van az ügyre. Rokona gyermekei is ebbe az iskolába járnak.

„Elmondta, hogy az áldozat egy 13 éves kislány, akit az édesanyja a volt párjánál hagyott, évek óta a nevelőapával élt a gyermek. A férfi állítólag mentálisan zavart, komoly pszichés problémái vannak és az is felmerült, hogy ő maga is abuzálhatta a gyermeket, majd nemrég pénzért adta át testi örömök kiélésére a pedofil hajlamú tanárnak”

– írta a lap. Nem hivatalosan úgy értesültünk, a tanár más, az érintett iskolába járó diákoknak éjszakánként – nem szexuális tartalmú – üzeneteket írogatott.

A nevelőapa női ruhában járkált

A portál egy másik helyi forrása, aki személyesen ismeri az ominózus tanárt, további gyomorforgató részleteket árult el. Úgy tudja, 

a nevelőapa identitászavaros, extrém szexuális aberrációi vannak.

Korábban egy idős nővel is élt együtt, aztán megismerkedett a volt párjával, aki már magával hozott egy gyermeket a kapcsolatba, majd amikor megromlott a viszonyuk, a nő a kislányt is hátrahagyva lépett le. A férfi évek óta nevelte a gyermeket úgy, hogy az egész falut megbotránkoztató, nyíltan vállalt szexuális devianciáktól szenved. Például gyakori szokása volt, hogy női ruhában járkált a faluban.

beol.hu informátora azt mondta, régről ismeri 

a letartóztatott pedagógust, aki korábban másutt is tanított és kiváló tanárnak tartották, de az élete kisiklott. A hírportál értesülései szerint alkoholizált, életmódja miatt nem egy település iskolájából távoznia kellett.

Úgy tudják, hogy a család az egyik szomszéd vármegyébe költözött, és ezt követően pattant ki az ügy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.