Gólpasszal jeleskedett a Szeged-Csanád GA saját nevelésű tehetsége az U19-es válogatottban

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Múlt héten Spanyolországban edzőtáborozott a magyar U19-es válogatott, amely két nap alatt két felkészülési mérkőzést játszott Észtország U19-es csapatával. A keddi 0-0-t követően a mieink a második mérkőzésen 2-1-re múlták felül a balti ország válogatottját. Szélesi Zoltán szövetségi kapitány mindkét találkozón bizalmat szavazott Szeged-Csanád Grosics Akadémia saját nevelésű játékosának, Papp Áronnak, aki a második összecsapáson gólpasszal jeleskedett.

– Nagyon jól éreztem magam a válogatottnál! Szerencsére a csapattársak hamar befogadtak és a szakmai stáb is pozitív volt. Szélesi Zoltán szövetségi kapitány elmondta, hogy pontosan mit vár tőlem a háromvédős rendszerben. Az első mérkőzésen 25 percet játszottam, ott nem ment annyira jól a játék, viszont úgy érzem, hogy a második meccsre már felvettem a ritmust. Ott egy félidőt kaptam kezdőként és sikerült egy gólpasszt jegyeznem. Összességében pozitív visszajelzéseket kaptam és egyúttal értékes tapasztalatokat szereztem, amelyeket a későbbiekben Szegeden is kamatoztathatok – nyilatkozta Papp Áron a klub honlapjának.

Az U19-es válogatott márciusban az Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében szerepel, a címvédő Angliával, Izlanddal és Törökországgal egy kvartettben.

Előző sztori

Lezárják a Huszár Mátyás rakpartot szerdán

Következő sztori

Április végéig meghosszabbították a fokozott ellenőrzést a vármegyében