Hírzóna

Engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát a kirúgott pedagógiai asszisztens

Engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát a kirúgott pedagógiai asszisztens

2023. február 14., kedd
Engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát a kirúgott pedagógiai asszisztens

Bite Zsolt engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak az óbudai Krúdy Gyula Általános Iskolában. Nem sokkal később azonban a szülők tudtára jutott, hogy mi történt az etikaórán, amit jeleztek az iskola vezetésének is. Bite Zsolt az óra keretében kizárólag az egyneműek szexuális életéről mesélt a gyermekeknek – derül ki a PestiSrácok cikkéből. –írja a PestiSrácok.hu.

Mint azt tegnap megírtuk, a nyilvános közösségi oldalán szereplő adatai alapján szegedi születésű pedagógiai munkatárs az iskola egyik 15 éves tanulójával került intim viszonyba, ami szerinte "rendben van, mert az nem pedofília, hanem efebofília".

Az aggódó szülők arról érdeklődtek az igazgatótól, hogy maradt-e bármikor valamelyik alsós tanulójával egy helyiségben négyszemközt Bite Zsolt, igaz-e, hogy az iskolából több gyerekkel szexuális kapcsolatot létesített, igaz-e, hogy valamilyen vetkőzős csoportba hívta meg őket, illetve van-e az iskolának cselekvési terve, szándékoznak-e, illetve jogilag tudnak-e olyan lépést tenni, hogy a férfi ne mehessen be az iskolába. A szülők az iskolától erre a levélre választ nem kaptak, csak egy üzenetet arról, hogy Bite Zsolttal szemben vizsgálat van folyamatban, annak lezártáig nem fog munkát végezni az intézményben. 

A szülőket viszont annyira felzaklatta az ügy, hogy élőlánccal akadályozták volna meg Bitét abban, hogy bemenjen az iskolába, ha az intézmény nem lép. Az iskola lépése viszont az volt, hogy a felső tagozatosoktól áttette Bite Zsoltot az alsó tagozatosok közé

– írja a PestiSrácok.hu. 

Kiderült továbbá az is, hogy Bite Zsolttal már korábban is voltak gondok. 

A felsős diákok szülei már jelezték, hogy több diák is követi őt az online térben, ahol a többi között öngyilkosságra buzdító videót tett közzé és nyíltan propagálja a másságot is. 

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Fiatal fiúkat fotózott, és behálózhatta őket

Az Origo cikkében arról ír, hogy Bite egyébként fotós is a Krúdyban a szülők elmondása szerint, így nagyon könnyen tudott kapcsolatot teremteni a felsős fiúkkal, akiket fotózni tanított.

Többeket közülük meghívott egy privát csoportba, ahol obszcén, szexuális megjegyzéseket tett rájuk, majd azzal zsarolta őket, hogy őt úgyis megvédik a jogvédő szervezetek

– számolt be az egyik szülő, aki szerint

Bite azért is úszhatta meg eddig, mert az iskola félt a körülötte lévő jogi szervezetektől, hiszen több videójában is elmondta, hogy a Helsinki Bizottság és a TASZ is kiáll mellette.

Az egyik szülő arról is informálta a portált, hogy állítólag az iskola, amikor felvette Bite Zsoltot mint pedagógiai asszisztenst, kapott egy levelet a TASZ-tól, amelyben dicsérték őket, hogy mennyire befogadó az intézmény.

KOCSIS MÁTÉ: KÜZDENI FOGUNK A GYERMEKEINK VÉDELMÉÉRT

A tanár botrányos viselkedésére a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán reagált. Kocsis Máté emlékeztetett, hogy brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vonta Magyarországot a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt. Eközben itthon egy tanár furcsa magyarázattal kísérve vallja be, hogy kiskorúakra hajt, és ezt senki ne merészelje számonkérni rajta, mert őt a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ védi, így hát perelni fog. Mint fogalmaz:

A gyermekvédelmi törvényünket megtámadták és megsértették, a harc folytatódik tehát. Két gyermek apjaként és a törvény egyik szerzőjeként kijelenthetem: ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, vagy ha a hárommillió-hatszázezer magyar népszavazáson kinyilvánított akaratával szemben meg akarják semmisíteni a törvényünket, addig dolgunk van. Küzdeni fogunk a gyermekeink védelméért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.