Meteor

Elkerül bennünket a havazás

Elkerül bennünket a havazás

2023. február 27., hétfő
Elkerül bennünket a havazás

Északon és nyugaton változóan, máshol erősen felhős lesz az ég. A Tiszántúlon még előfordulhat hószállingózás, havas eső, kisebb havazás. Az északi szél élénk lesz. +1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet. - írja a Köpönyeg. Szegeden jobbára napos idő várható, eső és havazás nem várható délután 4, kora este 2 fok várható.

Folytatódik a frontmentes, télies jellegű időjárás. A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. A hajnali fagy, illetve a párás levegő a krónikus ízületi megbetegedésben szenvedők tüneteit erősítheti, a beteg testrész fájdalma fokozódhat, illetve mozgástere beszűkülhet. Az érintett végtagok ébredés utáni alapos átmozgatása sokat javíthat a tüneteken. A párásság a krónikus légúti betegeknek sem kedvez, panaszaik és tüneteik felerősödhetnek. A párás levegő kifejezetten kedvez a légúti fertőzéssel járó megbetegedések terjedésének, ezért várhatóan megszaporodnak a légúti megbetegedések is. A változóan felhős idő negatív hatással lehet hangulatunkra, közérzetünkre, jellemző lehet a fáradékonyság, levertség. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.