Elkerül bennünket a havazás

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Nagyrada, 2023. január 6. Telihold a Balaton tanúhegyei felett, jobbról a Badacsony a Zala megyei Nagyradáról fényképezve 2023. január 6-án. MTI/Varga György

Északon és nyugaton változóan, máshol erősen felhős lesz az ég. A Tiszántúlon még előfordulhat hószállingózás, havas eső, kisebb havazás. Az északi szél élénk lesz. +1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet. – írja a Köpönyeg. Szegeden jobbára napos idő várható, eső és havazás nem várható délután 4, kora este 2 fok várható.

Folytatódik a frontmentes, télies jellegű időjárás. A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. A hajnali fagy, illetve a párás levegő a krónikus ízületi megbetegedésben szenvedők tüneteit erősítheti, a beteg testrész fájdalma fokozódhat, illetve mozgástere beszűkülhet. Az érintett végtagok ébredés utáni alapos átmozgatása sokat javíthat a tüneteken. A párásság a krónikus légúti betegeknek sem kedvez, panaszaik és tüneteik felerősödhetnek. A párás levegő kifejezetten kedvez a légúti fertőzéssel járó megbetegedések terjedésének, ezért várhatóan megszaporodnak a légúti megbetegedések is. A változóan felhős idő negatív hatással lehet hangulatunkra, közérzetünkre, jellemző lehet a fáradékonyság, levertség. 

Előző sztori

A CIA bevonásával folytatnak lejárató kampányt az Orbán-kormány ellen

Következő sztori

Szeptemberben már vonattal is utazhatunk Szabadkára