Csányi Sándor: Szoboszlai mögé fel tud sorakozni a válogatott

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2021. október 9. Marash Kumbulla, az albán (b) és Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a Puskás Arénában játszott világbajnoki selejtezõ mérkõzésen 2021. október 9-én. MTI/Illyés Tibor

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint a csapatkapitány Szoboszlai Dominik mögé fel tud sorakozni a magyar labdarúgó-válogatott. Az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban az MLSZ első embere elárulta, Marco Rossi szövetségi kapitány véleménye megegyezett a nemzeti csapat játékosainak álláspontjával, mindannyian a RB Leipzig 22 esztendős középpályását javasolták a posztra.

“Jó néhányszor beszélgettem Dominikkel, egy érett fiatalember, és azt gondolom, mögé valóban fel tud sorakozni a csapat ugyanúgy, mint Szalai Ádám mögé”

– utalt a válogatott pályafutását szeptemberben lezáró korábbi csapatkapitányra Csányi Sándor.

A sportvezető leszögezte, nagyon fontos a csapatkapitány szerepe, mert ő a pályán, a szövetségi kapitány pályán kívül van. Hozzátette, bízik benne, hogy Szoboszlai jó vezére lesz a válogatottnak.

“Bízom benne, hogy a személyisége is ugyanúgy fejlődik, mint a játéka, és egyre jobb kapitány lesz”

– hangsúlyozta Csányi Sándor.

A teljes interjú a vasárnap 20 órakor kezdődő Sport7 című magazinban lesz látható az M4 Sporton.

Előző sztori

Magyarország felelősséget visel a világban élő magyarokért

Következő sztori

Ezért fúj most hatalmas szél az országban