Közélet

Bezár az egyik népszerű szegedi hamburgerező

Bezár az egyik népszerű szegedi hamburgerező

2023. február 2., csütörtök
Bezár az egyik népszerű szegedi hamburgerező

9 év után átmenetileg bezár a szegedi Baan's Kitchen kézműves hamburgerező - derül ki annak közösségi oldalán. Az okok mögött azonban nem az energiaválság áll.

Átmenetileg nem nyit ki februártól a szegedi Baan's Kitchen. A hamburger-franchise-nak szerte az országban - köztük a vármegyében Makón és Hódmezővásárhelyen is - vannak üzletei, Szegeden 2014 óta működött, eleinte a szebb napokat megélt Passzázs soron, majd a Csillag téren.

A bezárásról szóló poszt alapján viszont ezúttal nem a magas rezsiárak tettek keresztbe az üzlet működésének: a szegedi üzlet vezetője ,,több éves lehetőséget" kapott külföldön, ami mellett nem tudja tovább üzemeltetni a gyorséttermet.

Hogy a bezárás mennyire átmeneti, illetve hogy ismét helyszínt vált-e az étterem, az még kérdéses, ugyanakkor máris hirdet Szegedre állást, így bizonyosan nem sokáig maradunk kézműves hamburgerek nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.