Balatoni misszióra várják a jelentkezőket

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lelki és közösségi programok vezetőit, azaz TESTVÉREKET vár az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány a nyári Erzsébet-táborokba.

Örmteli lehetőség, hogy az ország legnagyobb táboroztatási programjában a keresztény értékszemlélet alappillérként jelenik meg. A különböző, vallással kapcsolatos foglalkozások, vízparti (lelki)beszélgetések, imaalkalmak stb. lehetőséget adnak, hogy a táborokban TESTVÉRKÉNT szolgáló munkatársak Isten felé vezethessék a táborozó gyermekek figyelmét.

A jelentkező TESTVÉREK a táborozók igényei szerint interaktív bibliai foglalkozásokat, ima alkalmakat, vezetett lelki és közösségi programokat tarthatnak, bekapcsolódhatnak más programokba is, de akár kötetlen beszélgetésekre is alkalmat teremthetnek. A kreativitásra a táboroztatás egész időtartama alatt szükség lehet, legyen szó foglalkozásvezetésről vagy egy bátorító, személyes beszélgetésről.

Várjuk olyan hívő fiatalok, katekéták, pedagógusok stb. jelentkezését, akik szívesen táboroztatnak és vezetnek csoportokat. A feladat a gyakorlatban anyagi honoráriummal is jár, jó nyárimunka lehetőség, de elsősorban fontos ifjúsági misszió, pasztorációs alkalom.

A TESTVÉR munkakör betöltésének feltételeiről és a jelentkezés részleteirőlaz Erzsébet Táborok honlapján lehet tájékozódni.

Jelentkezési határidő: 2023. február 17.

Forrás és fotó: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány 

Előző sztori

Száz határsértőből hetvenhatot a vármegyében kaptak el a rendőrök

Következő sztori

Hárman pályáznak a színház főigazgatói posztjára