Politika

Ujhelyi István a korrupciós botrányba keveredett Eva Kailivel szelfizett

Ujhelyi István a korrupciós botrányba keveredett Eva Kailivel szelfizett

2023. január 13., péntek
Ujhelyi István a korrupciós botrányba keveredett Eva Kailivel szelfizett

A szocialista EP-képviselő korábban azt mondta, semmilyen személyes kapcsolatban nem állt Kailivel.

Mint ismert, a szocialista európai parlamenti képviselőt, Eva Kailit és három társát december 9-én tartóztatták le a belga hatóságok egy korrupciós ügyben indított nyomozás keretében.

A rendőrség közlése szerint csaknem másfél millió eurót foglaltak le a brüsszeli régióban az ügyben végrehajtott házkutatások során.

Ujhelyi István korábban a Mandinernek beszélt az EP korrupciós botrányáról, ahol azt mondta: személyesen semmilyen kapcsolatban nem volt az érintett képviselőkkel és szakértőikkel”,

így fogalma sincs, ki mikor mit csinált, és mit nem. 

A lap kiszúrta, hogy ehhez képest Ujhelyi István korábban közösségi oldalán posztolt fotókat, amelyen egy képen látható a korrupciós botrányba keveredett Kailivel. Még egy szelfit is készített a politikussal.

Ujhelyi, a szelfibajnok

Nem ez az első alkalom, hogy Ujhelyi ellentmondásba keveredett egy szelfi kapcsán. Mint arról korábban beszámoltunk, a szocialista EP-képviselő egy időben hangosan ágált a stadionok ellen, majd kiment szelfizni egy Fradi-meccsre.

https://szegedma.hu/2021/11/ujhelyi-a-stadionok-ellen-agalt-majd-kiment-szelfizni-egy-fradi-meccsre

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.