Politika

Nacsa Lőrinc szerint a baloldalnak nem számítanak a magyarok

Nacsa Lőrinc szerint a baloldalnak nem számítanak a magyarok

2023. január 2., hétfő
Nacsa Lőrinc szerint a baloldalnak nem számítanak a magyarok

A baloldal várhatóan idén is tovább folytatja "az elmúlt években tőlük megszokott módon a Magyarország elleni áskálódást" - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfői, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A frakciószóvivő szerint "nekik soha nem Magyarország érdeke volt az első, Brüsszel és a Soros-birodalom javaslataira is a guruló dollárokért cserébe kérdés nélkül rábólintottak". Nem is érdekli őket, hogy például az elhibázott brüsszeli szankciók áremelkedést okoznak a magyaroknak, ők akkor is kiállnak a korlátozó intézkedések mellett - mondta a baloldalról.

Úgy fogalmazott, "sőt, a dollárbaloldal azért harcolt Brüsszelben a saját politikai céljai érdekében, hogy mindenáron vegyék el magyarok millióitól a nekünk járó uniós forrásokat".

Megjegyezte: ugyanúgy "Brüsszel és a Soros-birodalom mellé álltak" az illegális migráció kérdésében is.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: habár a magyarok már kinyilvánították az akaratukat, és nemet mondtak az illegális migrációra, a "dollárbaloldal" továbbra is támogatja a bevándorlást, és ha hatalomra kerülnének, "Brüsszellel és a Soros-birodalommal karöltve együtt engednének szabad utat a migránsoknak Európába".

Kiemelte: "a baloldal már csak ilyen", nekik nem számítanak a magyarok, "a guruló dollárokért cserébe bármikor képesek elárulni hazájukat".

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP, ahogy eddig is, továbbra is kiáll Magyarország és a magyar emberek érdeke mellett - jelentette ki. Hozzátette: a magyar emberek 2023-ban is "számíthatnak ránk".

MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.