Sport

Második felkészülési meccsét is megnyerte a Szeged-Csanád GA

Második felkészülési meccsét is megnyerte a Szeged-Csanád GA

2023. január 17., kedd
Második felkészülési meccsét is megnyerte a Szeged-Csanád GA

Az azeri bajnokság negyedik helyén álló Fk Zira ellen a 9. percben a frissen igazolt 19 éves Rácz Balázs kezdte meg a gólgyártást. A 35. percben ugyan egyenlítettek az azeriek, de 2 perccel később, Kundrák büntetője után már a kék-feketék vezették ismét. A mérkptés utolsó gőlját Haruna szerezte az 59. percben.

A Szeged csütörtökön a Szovjetov Szamar ellen játssza utolsó edzőmeccsét Törökországban.

Alekszandar Sztevanovics:
Elégedett vagyok a látottakkal és a csapat hozzáállásával. Kemény munka után léptünk pályára, próbáltuk gyorsítani a játékunkat. Bár több technikai hibánk volt, de kontrolláltuk a játékot támadásban és védekezésben. Ha tudjuk javítani a hibáinkat és a játékunkat sikerül gyorsítani, akkor stabil lesz a csapat. Jó úton járunk, a játékosok hozzáállásával a meccsen és az edzéseken is elégedett vagyok.

Szeged-Csanád GA-FK Zira 3-1 (2-1)
Szeged-Csanád GA: Molnár F. – Kővári., Beronja, Szilágyi Z., Tóth B. – Farkas A, Szatmári.– Kundrák, Bíró B., Papp Á. – Rácz.Csereként pályára lépett:Takács, Rodic, Sipos, Haruna., Szakály, Simon Á., Busa, Gajdos, Gera, Temesvári, ProsserVezetőedző:Alekszandar Sztevanovics
Gólszerzők: Rácz (9. perc), Kundrák (37. perc-11-esből), Haruna (59. perc) illetve Gomes (35. perc)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.