Második felkészülési meccsét is megnyerte a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az azeri bajnokság negyedik helyén álló Fk Zira ellen a 9. percben a frissen igazolt 19 éves Rácz Balázs kezdte meg a gólgyártást. A 35. percben ugyan egyenlítettek az azeriek, de 2 perccel később, Kundrák büntetője után már a kék-feketék vezették ismét. A mérkptés utolsó gőlját Haruna szerezte az 59. percben.

A Szeged csütörtökön a Szovjetov Szamar ellen játssza utolsó edzőmeccsét Törökországban.

Alekszandar Sztevanovics:
Elégedett vagyok a látottakkal és a csapat hozzáállásával. Kemény munka után léptünk pályára, próbáltuk gyorsítani a játékunkat. Bár több technikai hibánk volt, de kontrolláltuk a játékot támadásban és védekezésben. Ha tudjuk javítani a hibáinkat és a játékunkat sikerül gyorsítani, akkor stabil lesz a csapat. Jó úton járunk, a játékosok hozzáállásával a meccsen és az edzéseken is elégedett vagyok.

Szeged-Csanád GA-FK Zira 3-1 (2-1)
Szeged-Csanád GA: Molnár F. – Kővári., Beronja, Szilágyi Z., Tóth B. – Farkas A, Szatmári.– Kundrák, Bíró B., Papp Á. – Rácz. Csereként pályára lépett: Takács, Rodic, Sipos, Haruna., Szakály, Simon Á., Busa, Gajdos, Gera, Temesvári, Prosser Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Gólszerzők: Rácz (9. perc), Kundrák (37. perc-11-esből), Haruna (59. perc) illetve Gomes (35. perc)

Előző sztori

Tavaszt jósolnak a Vadaspark medvéi

Következő sztori

Ezeken spórolnak leginkább a magyarok