Krimi

Hónapokig kereskedtek tiltott szerekkel Szegeden

Hónapokig kereskedtek tiltott szerekkel Szegeden

2023. január 4., szerda
Hónapokig kereskedtek tiltott szerekkel Szegeden

Befejezték a nyomozást azzal az öttagú csoporttal szemben, akik hónapokon át kereskedtek Szegeden illegális szerekkel.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt írja, a nyomozók 2021. december elején jutottak olyan információkhoz, miszerint egy középkorú férfi és édesanyja metadont és marihuánát értékesítettek állandó fogyasztói körüknek. A terjesztésben további három társuk segített, akik több helyen is termesztettek.

A több hónapos felderítői munka eredményeként a feltételezett elkövetőket 2022. április 12-én délelőtt fogták el Balástyán, Deszken, Algyőn és Szegeden, amelyben részt vett a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság bevetési egysége, valamint a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói.

A kutatások eredményeként mintegy másfél kilogramm kábítószergyanús anyagot és több mobiltelefont foglaltak le.

A gyanúsítottakat kihallgatták, a 41 éves szervezőt őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását az ügyészségen. Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(via police.hu)
Fotó: Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.