Meteor

Alaposan lehűl a levegő, Szegeden a hó is szállingózhat

Alaposan lehűl a levegő, Szegeden a hó is szállingózhat

2023. január 19., csütörtök
Alaposan lehűl a levegő, Szegeden a hó is szállingózhat

Késő délutánra már alig fogja megközelíteni a hőmérséklet a 2-3 fokot. Az ország egy részén havazni is fog, Szegeden csak hószállingózás várható - legalábbis egyelőre.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szórványosan több figyelmeztetést is kiadott több vármegyére. A prognózis ugyan folyamatosan frissül és változik, Csongrád-Csanád vármegyét egyelőre nem érinti se zivatar, se hó. Tőlünk legközelebb, Békés vármegyében várható némi zivatar, Veszprém és Komárom-Esztergom vármegyékben pedig hó, illetve hófúvás.

Ennek ellenére a tavasziasnál kellemetlenebb idő várhatóan minket sem kerül el: délutántól csökkenni kezd a hőmérséklet, estére pedig már alig éri el a hőmérséklet a 2-3 Celsius-fokot.

A hétvégén pedig tartósan ennyire hűvös is marad. Komolyabb csapadék hó formájában szombaton eshet le, de vélhetően nem lesz tartós, mert bár hideg lesz, a legalacsonyabb hőmérséklet 0 és -1 fok között fog alakulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.