Hírzóna

Új üzemcsarnokot épített a Plusz Építő Kft. Tápén

Új üzemcsarnokot épített a Plusz Építő Kft. Tápén

2022. december 19., hétfő
Új üzemcsarnokot épített a Plusz Építő Kft. Tápén

Európai uniós támogatással bővítette építő-, asztalos- és lakatosipari kapacitását a Plusz Építő Kft., a több mint 270 millió forintból megvalósuló beruházás keretében a vállalkozásSzeged-Tápén új üzemcsarnokot is kialakított - írja az MTI.

Török Attila ügyvezető, tulajdonos a fejlesztéseket bemutató hétfői sajtótájékoztatón elmondta, a beruházás költségeiből 190 millió forintot fedez uniós támogatás. A cégszeged-tápéi telephelyén egy több mint ezer négyzetméteres üzemcsarnokot építettek, amelyben helyet kap egy lakatos- és egy asztalosüzem, valamint több mint 400 négyzetmétert raktárként használnak majd. A dolgozók részére üzemrészenként külön szociális blokkokat alakítanak ki. A csarnok hűtését és fűtését hőszivattyú biztosítja. Az épület szerkezetkész, jelenleg a belső befejező munkálatok folynak. A műhelyek költöztetését a jövő év elején elkezdik - tudatta a szakember.

A fejlesztésnek köszönhetően a cég maga végezhet el olyan munkafolyamatokat, amelyeket korábban külső szolgáltatók nyújtottak. Javulnak a dolgozók munkakörülményei, és a megrendelések függvényében lehetőség nyílhat arra is, hogy növeljék a foglalkoztatotti létszámot.

Kép forrása: Délmagyar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.