Sport

Szegedi lett az év tekése

Szegedi lett az év tekése

2022. december 19., hétfő
Szegedi lett az év tekése

Zapletán Zsombort, a Zengő Alföld Szegedi TE világbajnok játékosát választották az év legjobb tekésének.

Zsinórban másodjára is a szegedi Zapletán Zsombor bizonyult a legjobb tekésnek az év végi listán. Mitn azt a sportoló a Délmagyarnak elmondta, nem lepte meg, hogy újra őt választották a legjobbnak.

- Aki régóta ebben a sportágban él, az tudja, melyek azok a szempontok, amelyek alapján jó eséllyel megkaphatja a megtisztelő címet – nyilatkozta. Hozzátette, hogy idén sem unatkozott: egyéniben sprintben második és az összetettben hetedik lett a világbajnokságon. Az egyéni országos bajnokságon a napi egyéni 2. és az összetett 1. pozíció szintén komoly jelentőséggel bírt abban elmondása szerint, hogy ő legyen a legjobb.

A Zengő Alfölddel a szuperligában és az Európa-kupában is második lett.

A szegedi alakulat kiváló eredményekkel zárta le az esztendőt: kilencből kilenc meccset nyertek a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig a legjobb nyolc közt vannak.

Kép Forrása: Zengő Alföld Szegedi TE Facebook-oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.