Ollóval próbálták kirabolni a belvárosi trafikot

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A letartóztatását indítványozták annak a 35 éves budapesti férfinak, aki vasárnap reggel nyitás előtt próbált meg kirabolni egy trafikot.

Mint arról mi is beszámoltunk, vasárnap reggel a hatóságokat egy belvárosi trafikhoz riasztották, miután annak pénztárosa megnyomta a pánikgombot. Akkor azt lehetett tudni, hogy a 35 éves Cs. Imre egy ismeretlen eszközzel próbált meg kirabolni az üzletet, ugyanakkor Újszegeden hasonlóan nem járt sikerrel egy másik üzlet esetében.

Mostanra azonban kiderült, hogy egy ollóval fenyegette az ott dolgozókat.

Az is kiderült, hogy a belvárosi trafik után fél órával próbálkozott az újszegedi üzlet kifosztásával – hasonló módszerrel.

A többrendbeli, minősített rablás bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés-elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a bíróság felé a többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Előző sztori

A diákhitelekre is érvényes a kamatstop

Következő sztori

Szegedre jön Cowboy Mike