Ma este kékbe borul a születsénapos Pick Aréna

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Európai kézilabda-szövetség (EHF) a hét mérkőzésének választotta a ma est 18 óra 45 perckor kezdődő OTP Bank-Pick Szeged-Kielce kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzést.

A klub és szurkolók is nagyon készülnek a naptári év utolsó hazai BL meccsére. A Pick Aréna kapui 16 óra 45 perckor nyílnak meg, két helyen a Bika szintjén található főbejáraton és a -1. szinten tudnak belépni a szurkolók a csarnokba. Érdemes időben érkezni a meccsre, mert ismét lesz hangulatfokozó felvezető show, sok-sok játékkal, nyereménnyel és kék mikulással várják a szurkolókat.

A bemutatás után kékbe borul a Pick Aréna, amiben minden szurkolónknak fontos szerepe lesz. Az ülőhelyén mindenki talál majd egy kelléket, amit a BL-himnusz alatt a feje fölé kell majd emeljen. Külön kérik, hogy az élőképbe a kéket ne tegyenek bele, mert a hosszú oldalon magyar-lengyel zászló rajzolódik majd ki.

KÖZEL KILENCVENEZER NÉZŐ EGY ÉV ALATT

A Pick Arénának tulajdonképpen ez lesz az első születésnapi ünnepe, hiszen tavaly december 9-én adták át a létesítményt. Azóta az OTP Bank Pick Szeged 23 alkalommal lépett pályára, 1 döntetlen és 4 vereség mellett 18 alkalommal nyertek, ezeken a meccseken összesen 88940 néző volt a lelátókon, és tapsolt a 763 szegedi gólnak.

A várhatóan nagy érdeklődés miatt érdemes tömegközlekedést igénybe venni. A meccs után az SZKT sűrített járatokat indít a PICK Aréna előtt található megállóból. Autóval érkező szurkolók részére csak korlátozott számban áll rendelkezésre parkolóhely az Aréna parkolójában, melyet a 3-as kapun keresztül tudnak megközelíteni.

A hideg időre való tekintettel szurkolóink a ruhatárakat is igénybe vehetik.

Előző sztori

Újabb mesés képek készültek a Dóm téren

Frissítve!
Következő sztori

Vaklárma volt a bombariadó a Szegedi Törvényszéken