Politika

Chovanecz Kata: a baloldal szavazta meg a lakásrendelet módosítását

Chovanecz Kata: a baloldal szavazta meg a lakásrendelet módosítását

2022. december 16., péntek
Chovanecz Kata: a baloldal szavazta meg a lakásrendelet módosítását

“Szeged város szegediek pénzéből fenntartott lakájmédiája továbbra is álhírekkel és félinformációkkal próbálja félretájékoztatni a szegedieket, miközben a városvezetés továbbra is a háború és szankció párti baloldal pártján áll.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy meg sem próbáltak elhatárolódni, amikor Tóth Károly baloldali képviselő háborúpárti kijelentéseitől. Most a válsághelyzetre hivatkozva szegediekért dolgozó családokat, mentősöket, ápolókat, egészségügyi dolgozókat, pedagógusokat rakna ki a lakásukból, méltatlan helyzetbe hozva őket ezzel. Ezt a problémát az amúgy is jogszabályokba ütköző lakásrendelet módosításával meg lehetne oldani, amit többször kértünk a városvezetésről. A mostani közgyűlésre a Fidesz és a KDNP frakciókkal közösen benyújtásra került a lakásrendelet módosítása, hogy a közérdekű feladatot ellátó szegedi polgárok is bérelhessenek - piaci áron - önkormányzati lakásokat, mert szerintünk ez a szegediek érdeke!

Ismételten kérjük a közgyűlés baloldali többségét, hogy szavazzák meg a lakásrendelet beterjesztett módosítását és ne alázzák meg a szegediekért dolgozókat!”

-mondta a városi közgyűlés előtti sajtótájékoztatóján Chovanecz Kata, a Fidesz-KDNP képciselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.