Sport

Vízilabda: a Vasassal csatázik a Magyar kupában a Szegedi VE

Vízilabda: a Vasassal csatázik a Magyar kupában a Szegedi VE

2022. november 22., kedd
Vízilabda: a Vasassal csatázik a Magyar kupában a Szegedi VE

Szerdán idegenben, péntek este a Tiszavirág Sportuszodában csatázik az A-Híd Vasas Plaket ellen a szegedi pólócsapat aférfi vízilabdaBENU Magyar Kupában. A tét a legjobb négy közé jutás.

Jó formában van a Szegedi VE, amely zsinórban három győzelmet aratott: kettőt a BENU Magyar Kupában, egyet pedig az E.ON OB I-ben. A kupából kettős győzelemmel búcsúztatta a Pécset Kiss Csaba együttese, majd az elmúlt hétvégén 400 néző előtt az UVSE-t is legyőzte a Tiszavirág Sportuszodában.

https://szegedma.hu/2022/11/siman-nyert-a-szegedi-polo-csapat-az-uvse-ellen


A Vasast jól ismerhetik a szegediek, ugyanis a felkészülési időszakban többször is játszottak velük, és már a bajnokságban is találkoztak. Az októberi fővárosi meccsen 14–7-re nyertek az angyalföldiek. A Vasas remekül kezdte a bajnokságot, az eddig lejátszott öt meccséből mindegyiket megnyerte.

A meccsek időpontja:
szerda (Budapest, Komjádi Béla uszoda), 20 óra:Vasas–Szegedi VE
péntek (Tiszavirág Sportuszoda), 20 óra:Szegedi VE–Vasas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.