Politika

Viselkedésével magát minősíti a baloldali politikus

Viselkedésével magát minősíti a baloldali politikus

2022. november 7., hétfő
Viselkedésével magát minősíti a baloldali politikus

Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni a PestiSrácok.hu munkatársának kérdéseire.

– Baranyi minősítette saját magát

– reagált aMagyar NemzetnekGyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője arra, hogy az ATV péntek reggeli műsorában Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere nem volt hajlandó válaszolni a Pesti Srácok munkatársának kérdéseire, valamint ócska, fizetett propagandistának nevezte a munkáját végző újságírót.

Baranyi többek között nem válaszolt arra a kérdésre, miszerint a ferencvárosi képviselők is miért csak a médiából értesültek a kerületi önkormányzati szociális lakásban élők fűtési problémáiról, illetve arra sem, hogy a kerület miért nem tudja kifizetni a megemelkedett közüzemi számlákat.

Gyurákovics Andrea lapunknak kifejtette: az előző testületi ülésen sem kaptak tájékoztatást a képviselők, hogy milyen probléma van ezekkel a lakásokkal. 

– Ezekből a témákból előszeretettel kihagyja a képviselőket a polgármester – hangsúlyozta Gyurákovics Andrea. Mint mondta: Budapesten 23 kerület van, mindenhol vannak önkormányzati tulajdonban, kezelésben lévő lakások, de csak két kerület jelezte, hogy ilyen problémájuk lenne. Szerinte az állhat a háttérben, hogy Baranyiék kicsúsztak a határidőből.

– Tehát nem a minisztérium, nem a közműszolgáltató MVM hibája, hanem a kerületi vezetés volt az, amely nem adta le időben a kedvezményes ellátáshoz szükséges jelentést

– vélekedett a fideszes képviselő. 

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.