Meteor

Vasárnap is borús marad az idő

Vasárnap is borús marad az idő

2022. november 5., szombat
Vasárnap is borús marad az idő

Felhős, nyirkos, ,,szomorú" volt az időjárás Szegeden szombaton - és ez holnap is így lesz.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a Kárpát-medence időjárására egy Skandináv-félszigettől Afrikáig hullámzó frontrendszer lesz hatással, de vasárnap már az azori anticiklon is benyúlik a közép-európai régió fölé.

A keleti tájakon éjszakától egyre nagyobb területen, másutt pedig csak vasárnap délután szakadozhat fel a felhőzet, utóbbin inkább csak átmenetileg. Éjjel a gyengülő csapadéktevékenység egyre inkább a középső megyékre korlátozódik, és csak vasárnap délelőtt, kora délután szűnik meg.

Az északias szél reggelig többfelé lesz erős, szombaton néhol viharos, majd vasárnap fokozatosan veszít erejéből, mérséklődik. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 10 és 17 fok között várható, a tartósan borult középső részeken lesz a leghűvösebb. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.