Sport

Pontot csent a listavezető otthonából a Szeged-Csanád GA – fotók!

Pontot csent a listavezető otthonából a Szeged-Csanád GA – fotók!

2022. november 1., kedd
Pontot csent a listavezető otthonából a Szeged-Csanád GA – fotók!

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia gól nélküli döntetlent játszott a listavezető Pécsi MFC otthonában a Merkantil Bank Liga 14. fordulójának zárómérkőzésén.

Férfias küzdelemmel és pikáns párharcokkal kezdődött a mérkőzés. Negyedóra elteltével az első lehetőség a Tisza-partiak előtt adódott, ám Gajdos Zsolt életerős kísérletét Helesfay Donát kitolta a léc alól. A túloldalon Kesztyűs Barna tesztelte Takács János reflexeit, a szegediek kapusa azonban állta a sarat.

A fordulást követően is leginkább a küzdelem dominált. Mindkét csapat nagyon fegyelmezetten védekezett a találkozó során, az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A szegediektől Szilágyi és Temesvári is többször önfeláldozó mentéssel gátolta meg az ellenfelet a gólszerzésben. A kevés helyzetet hozó mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult.

A negyedik helyen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap 15 órakor a Diósgyőrt fogadja a Szent Gellért Fórumban.

Merkantil Bank Liga, 14.forduló
Pécsi MFC–Szeged-Csanád GA 0–0
Pécs, 2500
néző.Vezette:Káprály Mihály (Máyer Gábor, Kovács Gábor)
PMFC:Helesfay – Mayer J. (Svedjuk, 62.), Rácz L., Katona L., Hadaró – Szeles – Kesztyűs B. (Terbe, 78.) – Kocsis B., Nikitscher, Harsányi I. (Gera Z., 62.) – Tóth-Gábor.Vezetőedző:Weitner Ádám
Szeged-Csanád GA:Takács J. – Könczey, Temesvári A., Szilágyi Z., Tóth B. – Farkas A., Simon Á. – Papp Á. (Szakály D., 83.), Gajdos, Kundrák (Szatmári L., 76.) – Haruna (Daru, 83.).Vezetőedző:Alekszandar Sztevanovics

Alekszandar Sztevanovics:– Nehéz, küzdelmes mérkőzés volt, mindét oldalon jól teljesített a védelem, elégedett vagyok az egy ponttal.

Sándor Judit fotói:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.