Gulyás Gergely: Magyarország a konzervatívok reménysége a szabad világban

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap délután szólalt fel a CPAC Mexicón. Bejelentette, hogy jövő évben ismét Budapesten szervezik meg a legrangosabb konzervatív rendezvényt, a Konzervatív Politikai Akció Konferenciát (CPAC) – számolt be a Magyar Nemzet.

– Magyarország ezeréves történelemmel, gazdag kultúrával rendelkezik Európa szívében. Magyarország egy tízmilliós lélekszámú ország, de 15 milliós nemzet vagyunk. Itt, Mexikóvárosban tehát kétszer annyian élnek, mint nálunk összesen. Miért vagyunk mégis érdekesek nemcsak konzervatív barátainknak, hanem a haladó liberálisoknak is szerte a világban? Miért próbálnak ellenfeleink kizárni bennünket a nemzetközi politikai színtérről? A válasz egyszerű. Valójában azért, mert Magyarország a konzervatívok reménysége a szabad világban – nyilatkozta Gulyás Gergely, aki szerint mindez azért van, mert 

Magyarország a bizonyíték arra, hogy egy konzervatív kormányzás sikeres is lehet.

Emlékeztetett arra, hogy “Magyarországon 2010 óta négy választást nyertünk meg elsöprő többséggel. Idén májusban az emberek 54 százaléka szavazott ránk, amit 12 év konzervatív kormányzás után értünk el. Ha a liberális sajtó Magyarországról pontos képet adna, az azzal a veszéllyel fenyegetne, hogy sokan követnének bennünket. Ezért hazudik a liberális média Magyarországról egész nap.”

Mint mondta, 

a vádak ellenére Magyarország egy sikeres ország.

Hazánkban ma több, mint egymillióval dolgoznak többen, mint bő egy évtizeddel ezelőtt. 

– A gazdasági növekedésünk évek óta Európa egyik legjobbja. A fizetések soha olyan gyorsan nem nőttek, mint az elmúlt évtizedben. Évről évre óriási rekordokat dönt a magyar export, a világ nagy cégei szívesen választják Magyarországot befektetésük helyszínéül. Egyedülálló, kilencszázalékos társasági nyereségadónk van, és egykulcsos, 15 százalékos személyi jövedelemadónk. Magyarország a GDP-jének öt százalékát költi családtámogatásra. Ez 2010 óta megháromszorozódott, és ez a legmagasabb arány Európában. Erről tilos írni a liberális médiában, ezt el kell hallgatni – idézte a Magyar Nemzet Gulyás Gergelyt.

Előző sztori

Sör helyett forralt bor-kezdődik a labdarúgó-világbajnokság

Következő sztori

Leállás alatt is elérhetőek lesznek egyes kezelések az Anna Fürdőben