Politika

"Furcsa" helyre kerülnek Márki-Zay-féle konzultációt kitöltők adatai

"Furcsa" helyre kerülnek Márki-Zay-féle konzultációt kitöltők adatai

2022. november 8., kedd
"Furcsa" helyre kerülnek Márki-Zay-féle konzultációt kitöltők adatai

„Civil Nemzeti Konzultációba” kezdett Márki-Zay Péter és a hozzá kapcsolódó Mindenki Magyarországa Mozgalom november 7-én. A konzultáció aljára görgetve, az adatvédelmi tudnivalókra kattintva viszont érdekességek tűnnek fel, nem akárki kezébe jut a kitöltött kérdőív:

ha kitölti a Márki-Zay-féle konzultációt, akkor az esztergomi férgező, tetvező, gombázó képviselőhöz kerülhetnek az adatai.

Az adatvédelmi nyilatkozatban ugyanis szerepel az adatfeldolgozók pont alatt egy bizonyos Pilar Internet Consulting Kft. (2500 Esztergom, Lőrinc utca 2.) mint weboldal-üzemeltető, amely kft. ügyvezetője történetesen az a Cserép János, aki az egyik kampányban tetvezett és férgezetta minap pedig gombákat emlegetett.

„A férgeket ki kell ásni, a tetveket meg kell tizedelni, és engedni kell ezt a jobb sorsra érdemes várost paraziták nélkül növekedni, virágozni, gyümölcsöt hozni”

– írta honlapján éppen pünkösdvasárnap a politikus. Nemrég pedig egy ismerősének az SMS-ét osztotta meg a Facebook-oldalán ilyen szöveg kíséretében:

„Amikor ilyen üzeneteket kapok, akkor jövök rá, hogy vannak közöttünk, akik egyszerűen gombák”

– fogalmazott az esztergomi politikus.

Cserép János egyébként önkormányzati képviselő.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.