Fontos időszak előtt áll a Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Öt mérkőzés után egy győzelemmel és négy vereséggel áll a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata a férfi kosárlabda NB I.-ben, így a szegediek a 12. helyről várhaták majd a válogatott világbajnoki selejtezői utáni folytatást. Nehéz rajton van túl Simándi Árpád együttese, ugyanis az első öt találkozó egyikén sem állhatott ki teljes csapattal, ám ezzel együtt egészen más mutatóval is zárhatták volna a bajnokság első szakaszát.

Előrefelé kell tekintenünk! Állhatnánk sokkal jobb mérleggel is, mert több olyan mérkőzésünk is volt, ami kicsúszott a kezünkből. Ugyanakkor azt gondolom, nem szabad azzal foglalkoznunk, milyen a mérlegünk, mert akkor beleragadhatunk egy negatív szériába. Az előttünk álló feladatokra kell koncentrálnunk. A legfontosabb, hogy teljes csapattal tudjunk edzeni, majd meccseket játszani. Fontos időszak előtt állunk, de meccsről-meccsre kell majd haladnunk. Azt látom, hogy egyre jobban összeszoknak a srácok az edzéseken, ez mindenképp biztató a jövőre nézve.

nyilatkozta a klub honlapjának Simándi Árpád vezetőedző.

A Szedeák számára november 18-án folytatódik a bajnokság, amikor a Sopron érkezik az újszegedi sportcsarnokba.

Előző sztori

Változik a forgalom a Bertalan hídon

Következő sztori

Tojásszövetség: hiánycikké válhat a tojás Magyarországon