Meteor

Erősen felhős, borult, párás idő várható

Erősen felhős, borult, párás idő várható

2022. november 29., kedd
Erősen felhős, borult, párás idő várható

Az OMSZ előrejelzése szerint délnyugat felől mediterrán ciklon vastagodó felhőzete húzódik fölénk, az időszak alatt így az ország nagy részén erősen felhős, vagy borult, párás idő várható. Ez alól egyedül az északkeleti, keleti megyék jelentenek kivételt, arrafelé inkább csak a fátyolfelhőzet növekszik meg.

Mint írják, kedd éjfélig legfeljebb szitálás fordulhat elő, majd a hajnali óráktól dél felől gyenge esőre is lehet számítani, amely az Alpokalja felé haladva egyre inkább havas esőbe, a hegyekben (főleg Soproni- és Kőszegi-hegység) gyenge havazásba vált. A keleties szelet ma a Dunántúlon kísérhetik élénk lökések, éjszakára mérséklődik a légmozgás, majd az északkeletire forduló szél csak néhol élénkülhet meg.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +3 fok között alakul, de a vékonyabb felhőzettel borított északkeleti fagyzugos helyeken ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 3 és 8 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.