Egyszerre volt mosolygós és könnyes Dzsudzsák Balázs búcsúja

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A magyar válogatott végig irányítva mérkőzést, Kalmár Zsolt “utolsó utáni” másodperces góljával 2-1-re nyert idei utolsó mérkőzésén Görögország ellen. A találkozón játszotta utolsó, 109. válogatott meccsét Dzsudzsák Balázs, aki így a legtöbb címeres mezben játszott meccsel vonulhatott vissza a magyar válogatottból.

A meccs 52. percében cserélték le és adta át a csapatkapitányi karszalagot utódjának Szoboszlai Dominiknak, majd egy félkört tett meg a stadionban, a szurkolók tapsának kíséretében.

„Ez a mérkőzés nem rólam, hanem a magyar válogatottról, a magyar szurkolókról és Magyarországról szólt. Köszönettel tartozom a szüleimnek, a csapatnak és minden egyes edzőmnek.

Hálás vagyok mindenkinek, aki kicsit is tett azért, hogy 109-szer viseljem a világ legszebb három színét, a világ legszebb stadionjában búcsúzhassak el,

és a világ legjobb szurkolótábora előtt mondhassam azt, hogy köszönöm” – mondta a lefújás után, a stadionban szurkolóknak Dzsudzsák Balázs, majd meg is énekeltette őket.

A lefújás után az újságíróknak közel 10 percig válaszolt a kérdésekre, vágatlanul mutatjuk az interjút.

A mérkőzés után Orbán Viktor gratulált Dzsudzsák Balázsnak, a miniszterelnök erről posztolt is a közösségi médiában.

Természetesen a visszavonuló Dzsudzsák Balázs volt a fókuszban a fotriportereknél is. Mutatjuk a visszavonulást képekben is:

Előző sztori

Nincs megállás: csaknem 1300 migráns ellen intézkedtek a hétvégén

Következő sztori

Kiraboltak két migránst, majd értesítették a rendőrséget az illegális határátlépésről