Balhé

Döbbenetesen durva videó árnyalja az ismert divattervező drogügyét

Döbbenetesen durva videó árnyalja az ismert divattervező drogügyét

2022. november 10., csütörtök
Döbbenetesen durva videó árnyalja az ismert divattervező drogügyét

Néhány hete írtunk arról, hogy előzetes letartóztatásba került egy ismert divattervező, miután a rendőrök egy XIII. és egy IV. kerületi lakáson tartottak házkutatást, ahol két személy tartózkodott, egyiküknél 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másikuknál 85 gramm növényi törmeléket és 1 gramm port találtak.

Nem sokkal később Herczeg Zoltán neve került elő az ügyel kapcsolatban, amit többen meg is erősítettek. Azóta az egyik letartóztatott személyt szabadlábra helyezték, és abból, hogy nem Herczeget engedték ki, arra lehet következtetni, hogy a divattervezőnél volt több drog, őt kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják.

Sokan kiálltak Herczeg Zoltán mellett, volt olyan, aki azt firtatta, hogy kormányellenes mondatai miatt került bajba, amolyan fenyegetésként, hogy bizony aki mer beszélni így jár.

Csakhogy előkerült egy videó, ami sokat árnyalhat a divattervező megítélésén.

Mutatjuk:

A döbbenetes videón

drogozással viccelődtek a feldobott vendégek Herczeg Zoltán buliján

A Bors által megtalált videót aKettőnégy blog riporterei forgatták Herczeg Zoltán divatbemutatóján, ahol nehéz tagadni, hogy a drog és azon belül is a kokain állt a középpontban. Maga Herczeg azt mondja: „úgy jó, ha kemény”, mármint a műsor, a buli. Hogy ezt mire érti?

Több celeb is, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó Győző, Vastag Csaba, Hajdú Steve is feltűnik a riportban, nem egy közülük igencsak félreérthetően fogalmaz a droggal kapcsolatban feltett kérdésekre válaszolva. Ami viszont "átüt" a videón, az a rendkívül feldobott hangulat-gondoljon bárki, bármit is.

A napokban egyébként újabb gyanúsítottat tartóztattak le az ügyben, ami azt mutatja, hogy egy egész droghálózatról lehet szó. Kérdés, hány ismert emberről derül még ki, hogy életében jelentős szerepet játszik a kábítószer, és esetleg nemcsak élt, de kereskedett is vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.