Közélet

Átadták a megyei Prima-díjakat

Átadták a megyei Prima-díjakat

2022. november 20., vasárnap
Átadták a megyei Prima-díjakat

A megyei Prima-díjátadó ünnepségen szombaton a Tisza Szállóban idén is hárman vehették át a rangos elismerést. 2022-ben a Csongrád-Csanád megyei Prima-díj Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriájának díjazottja Dobi János, a Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola igazgatója. Magyar Népművészet és Közművelődés kategóriában Katkóné Bagi Éva textilrestaurátor munkásságát ismerte el a kuratórium. A Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriában a Csongrád Megyei Tűzoltó Kultúráért Közhasznú Alapítványnak ítélték oda a díjat, amelyet Vida Sándor kuratóriumi tag vett át.

A gálaesten köszöntötték a 2022-es év Csongrád-Csanád Megyei Év Vállalkozóit: Barta Enikőt, Telc Edét, Ábrahám-Türes Róbert Viktort, Kopasz Istvánt, Szögi Attilát, Csősz Dávidot, Miczi Bélát és Szöllösi Lászlót. A díjátadón köszönetet mondtak azoknak az egyéni vállalkozóknak, cégeknek, pénzintézményeknek is, amelyek összefogásának köszönhető, hogy a díjakat kioszthatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.