Politika

Szegedi Fidesz: lebukott a szankciópárti szegedi baloldal

Szegedi Fidesz: lebukott a szankciópárti szegedi baloldal

2022. október 20., csütörtök
Szegedi Fidesz: lebukott a szankciópárti szegedi baloldal

A szegedi Fidesz videót tett közzé a közösségi oldalán, ahol egyértelmű bizonyítékot mutat arról, hogy a szegedi baloldal is háborúpárti, amivel együtt járnak az energiaválságot okozó szankciók is.

Mutatjuk a videót:

A legutóbbi, október eleji közgyűlésen

a szegedi szocialista képviselő, Tóth Károly azt mondta felszólalásában, hogy támogatják Ukrajna háborúját.

A kijelentésre Botka László polgármester egyetértően hallgatott-olvasható a videó melletti bejegyzésben.

„A háborúpárti és szankciópárti baloldali városvezetéssel szemben a magyar családok továbbra is rezsicsökkentett áron kapják az energiát, de az ezen felüli fogyasztásért fizetendő lakossági piaci ár a gáz esetében ugyancsak a legalacsonyabb Európában, a villamosenergia esetében pedig a második legalacsonyabb a kontinensen. Az árstopok a benzinár mellett az alapvető élelmiszerek esetén érvényesek és a folyamatosan bejelentett gazdaságvédelmi intézkedések mind-mind a magyar családok, így a szegedi emberek érdekében születnek.”-sorolta a videóban a kormányzati intézkedéseket a videóban Tápai Péter.

A Fidesz szegedi frakciójának vezetője kiemelte, hogy a Fidesz-KDNP a szankciópárti baloldallal szemben békét akar és nem háborút.

„A Fidesz-KDNP szankciós politika helyett a magyar érdeket helyezi középpontba, mert mi Szegedért dolgozunk!”

-hangsúlyozta.

Mint arról mi is beszámoltunk Brüsszelben csütörtökön kezdődik az uniós csúcs, ahova Orbán Viktor a szerdai kormányülés után érkezett. Egyértelmű célokkal indult útnak a kormányfő, amit egy facebook posztban írt le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.