Rangadók sora vár a Szeged-Csanád GA-ra

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn 20 órakor a listavezető PMFC otthonában lép pályára a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, majd vasárnap 15 órakor a második helyezett DVTK-t fogadja a Szent Gellért Fórumban. 

A kék-feketék az elmúlt hetek jó teljesítményének köszönhetően a dobogón zárták az NB II-es pontvadászat első harmadát. Az igazán nagy rangadók azonban még csak most következnek! Hétfőn a bajnokság meglepetéscsapatához, a veretlen éllovas Pécs otthonába utazik Alekszandar Sztevanovics csapata, majd hat nappal később a második helyezett DVTK-t látja vendégül.

Természetesen hat ponttal lennék maximálisan elégedett, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy két kimondottan jó csapat ellen játszunk! Megterhelő lesz ez a periódus, de hiszünk a képességeinkben és az elvégzett munkában. Elérhető cél a hat pont, de ez nem csak rajtunk múlik, hanem az ellenfeleken is. Úgy gondolom, ha megtartjuk a jó formánkat és önbizalommal telve lépünk pályára, sikeresek leszünk!

nyilatkozta Alekszandar Sztevanovics vezetőedző a szegedi klub honlapjának.

A hétfőn 20 órakor kezdődő Pécsi MFC–Szeged-Csanád GA összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

Előző sztori

Nemzetbiztonsági kérdéseket vethet fel, ha Márki-Zay mozgalmát külföldről finanszírozták

Következő sztori

Energiaválság: januártól még a temetkezés is drágább lesz