Sport

Rangadók sora vár a Szeged-Csanád GA-ra

Rangadók sora vár a Szeged-Csanád GA-ra

2022. október 30., vasárnap
Rangadók sora vár a Szeged-Csanád GA-ra

Hétfőn 20 órakor a listavezető PMFC otthonában lép pályára a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, majd vasárnap 15 órakor a második helyezett DVTK-t fogadja a Szent Gellért Fórumban. 

A kék-feketék az elmúlt hetek jó teljesítményének köszönhetően a dobogón zárták az NB II-es pontvadászat első harmadát. Az igazán nagy rangadók azonban még csak most következnek! Hétfőn a bajnokság meglepetéscsapatához, a veretlen éllovas Pécs otthonába utazik Alekszandar Sztevanovics csapata, majd hat nappal később a második helyezett DVTK-t látja vendégül.

Természetesen hat ponttal lennék maximálisan elégedett, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy két kimondottan jó csapat ellen játszunk! Megterhelő lesz ez a periódus, de hiszünk a képességeinkben és az elvégzett munkában. Elérhető cél a hat pont, de ez nem csak rajtunk múlik, hanem az ellenfeleken is. Úgy gondolom, ha megtartjuk a jó formánkat és önbizalommal telve lépünk pályára, sikeresek leszünk!

nyilatkozta Alekszandar Sztevanovics vezetőedző a szegedi klub honlapjának.

A hétfőn 20 órakor kezdődő Pécsi MFC–Szeged-Csanád GA összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.