Sport

Már dobogón a Szeged-Csanád GA

Már dobogón a Szeged-Csanád GA

2022. október 22., szombat
Már dobogón a Szeged-Csanád GA

Hét nap alatt a harmadik meccsét játszotta a Szeged-Csanád GA. Az NB II 13. fordulójában, hazai pályán a Kozármisleny ellen a győzelem, a fárasztó hét után is elvárható volt. A kiegyenlített első félidő utána, a második játékrészt jobb ritmusban kezdő Szeged gyorsan vezetéshez jutott. Az 52. percben Papp Áron nagyszerűen iramodott meg a jobb szélen, mesterien centerezett, Harunának az üres kapuba kellett bepasszolnia a labdát.1-0

A Szeged, ha nem is a legjobb játékkal, de nagy küzdelemben meg tudta őrizni az előnyét a végéig. Ezzel a győzelemmel már a dobogó 3. fokán áll a Szeged-Csanád GA a bajnokságban.

Folytatás hétfőhöz egy hétre Pécsen, este 8 órától-azt a rangadót az M4 Sport élőben közvetíti.

LABDARÚGÓ NB II,13. FORDULÓ
SZEGED-CSANÁD GA–HR-RENT KOZÁRMISLENY 1–0 (0–0)
Szeged,
Szent Gellért Fórum,500néző.Vezette:Radványi Ádám (Csatári, Ring).
SZEGED:Takács – Szilágyi, Tóth B., Temesvári, Könczey (Kővári, 53.) – Farkas A., Szakály (Szatmári, a szünetben) – Kundrák (Simon Á., 85.), Gajdos, Rédling (Papp Á., a szünetben), – Haruna (Daru, 62.).Vezetőedző:Alekszandar Sztevanovics.
KOZÁRMISLENY:Lékai – Beke, Füredi, Horváth D., Turi (Berdó, 71.) – Kosznovszky, Kirchner (Szabó D., 68.), Tölgyesi, Vajda (Nagy E., 57.) – Vogyicska (Guth, 57.), Kulcsár (Tóth Z., 68.).Vezetőedző:Szekeres Zoltán.
Gólszerző:Haruna (51.).

Alekszandar Sztevanovics: – Először is gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Egy nagyon nehéz meccs volt számunkra, pszichológiai eredetű problémáink voltak ma. Azt kell mondjam, szerencsések voltunk a mai napon, ez a győzelem egy ajándék számunkra, de nem a mai meccsnek szól, hanem az egész szezonban nyújtott teljesítménynek. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.