Már dobogón a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hét nap alatt a harmadik meccsét játszotta a Szeged-Csanád GA. Az NB II 13. fordulójában, hazai pályán a Kozármisleny ellen a győzelem, a fárasztó hét után is elvárható volt. A kiegyenlített első félidő utána, a második játékrészt jobb ritmusban kezdő Szeged gyorsan vezetéshez jutott. Az 52. percben Papp Áron nagyszerűen iramodott meg a jobb szélen, mesterien centerezett, Harunának az üres kapuba kellett bepasszolnia a labdát. 1-0

A Szeged, ha nem is a legjobb játékkal, de nagy küzdelemben meg tudta őrizni az előnyét a végéig. Ezzel a győzelemmel már a dobogó 3. fokán áll a Szeged-Csanád GA a bajnokságban.

Folytatás hétfőhöz egy hétre Pécsen, este 8 órától-azt a rangadót az M4 Sport élőben közvetíti.

 LABDARÚGÓ NB II, 13. FORDULÓ
SZEGED-CSANÁD GA–HR-RENT KOZÁRMISLENY 1–0 (0–0)
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 500 néző. Vezette: Radványi Ádám (Csatári, Ring).
SZEGED: Takács – Szilágyi, Tóth B., Temesvári, Könczey (Kővári, 53.) – Farkas A., Szakály (Szatmári, a szünetben) – Kundrák (Simon Á., 85.), Gajdos, Rédling (Papp Á., a szünetben), – Haruna (Daru, 62.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke, Füredi, Horváth D., Turi (Berdó, 71.) – Kosznovszky, Kirchner (Szabó D., 68.), Tölgyesi, Vajda (Nagy E., 57.) – Vogyicska (Guth, 57.), Kulcsár (Tóth Z., 68.). Vezetőedző: Szekeres Zoltán.
Gólszerző: Haruna (51.).

Alekszandar Sztevanovics: – Először is gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Egy nagyon nehéz meccs volt számunkra, pszichológiai eredetű problémáink voltak ma. Azt kell mondjam, szerencsések voltunk a mai napon, ez a győzelem egy ajándék számunkra, de nem a mai meccsnek szól, hanem az egész szezonban nyújtott teljesítménynek. 

Előző sztori

Megnehezítette a Veszprém dolgát a tartalékos Pick Szeged

Következő sztori

Elnököt választanak Szlovéniában