Sport

Hosszú veretlenségi sorozat végére került pont

Hosszú veretlenségi sorozat végére került pont

2022. október 9., vasárnap
Hosszú veretlenségi sorozat végére került pont

Az első félidőt végigtámadó Szeged-Csanád GA a játékrész hosszabbításának utolsó másodpercében egy szerencsétlen góllal került hátrányba. A 47. percben Szalka 35 méterről szabadrúgásból vette célba a kaput, Molnár-Farkas, aki nappal szemben védett, a kapuba ejtette a labdát. A második félidőben is a Szeged irányított támadott, de pontatlanok voltak a kapu előtt, így nem sikerült egyenlíteniük.

A szegediek hét meccs után szenvedtek elsőzör vereséget a bajnokságban. Jövő hét vasárnap az Ajka ellen idegenben javíthatnak.

ALEKSZANDAR SZTEVANOVICS: – Az ellenfél jó taktikát választott. Szomorú vagyok, mert remek sorozat van mögöttünk, kiváló formában vártuk a meccset, ám sajnos kihagytuk a helyzeteket az első félidőben. Fontos pillanatokban elkövettünk néhány nagy hibát, és hiába adtunk ki mindent magunkból, ma ez erre volt elég.  

Labdarúgó MerkantilBank Liga, NB II
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 0–1 (0–1)
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezette: Sipos Tamás (Rózsa Tamás, Ring Kevin)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Könczey, Temesvári, Vári (Kővári, 5.) Tóth B. – Sipos Sz. (Rédling, 57.), Farkas A. – Dobos Á. (Bitó, 80.), Gajdos (Szakály, 57.), Kundrák – Bíró B. (Haruna, 80.) Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Simita, Debreceni A., Deák I. –  Gáncs (Buglyó, 66.), Végh B., Sajbán Miklós (Tóth L., 66.), Horváth K. (Szabó R., 78.) – Jasarevic (Monori, 73.), Nagy Z. (Boros, 78.), Szalka. Megbízott edző: Horváth Csaba
Gólszerző: Szalka (45+2.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.