Politika

Binszki József várospolitikai alpolgármester lett

Binszki József várospolitikai alpolgármester lett

2022. október 7., péntek
Binszki József várospolitikai alpolgármester lett

Miután lemondott a DK frakcióvezetői posztjáról, a pénteki közgyűlésen hivatalosan is megválasztották Binszki Józsefet Szeged várospolitikai alpolgármesterének.

Titkos szavazáson, a közgyűlés egyértelmű többségével választották meg Binszki József DK-s képviselőt és ügyvédet várospolitikai alpolgármesternek. A jelenlegi városvezetés így a továbbiakban három alpolgármesterrel folytatja a ciklust.

Ahogy Binszki a szavazás előtti felszólalásában is megjegyezte, korábbi ciklusokban is bevett szokása volt a városvezetésnek, hogy három alpolgármesterrel dolgozik, egészen Barta László polgármesterségéig visszamenőleg. Mint ismeretes, a tisztséggel járó fizetés feléért vállalja a posztot a képviselő, ez azonban ígérete szerint nem azt jelenti, hogy félmunkát fog végezni.

Arról, hogy miért különleges lépés az önkormányzat részéről Binszki alpolgármesterré választása, arról itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.