Egyetem

A Szegedi Tudományegyetem hat kara huszonhét mesterképzést hirdet

A Szegedi Tudományegyetem hat kara huszonhét mesterképzést hirdet

2022. október 19., szerda
A Szegedi Tudományegyetem hat kara huszonhét mesterképzést hirdet

A Szegedi Tudományegyem 6 kara 27 mesterképzést hirdet a 2022-es keresztféléves felvételi eljárásban. Az érdeklődők november 15-ig jelentkezhetnek a felvi.hu oldalon– közölte az SZTE.

Az egyetem közleménye szerint:

  • ABölcsészet- és Társadalomtudományi Karfilozófia, hungarológia, francia nyelv, irodalom és kultúra, kommunikáció- és médiatudomány, olasz nyelv, irodalom és kultúra, valamint vallástudomány mesterképzésre várja a jelentkezőket.
  • AzEgészségtudományi és Szociális Képzési Karszociálpolitika, aGazdaságtudományi Karmarketing, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (angol nyelven), pénzügy és vállalkozásfejlesztés szakokon indít mesterképzéseket a keresztfélévben.
  • AMérnöki Karélelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki, élelmiszermérnöki, mechatronikai mérnöki, gépészmérnöki, valamint műszaki menedzser szakokra, aMezőgazdasági Karvidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzésére várja a jelentkezőket.
  • ATermészettudományi és Informatikai Karcsillagász, fizikus, gazdaságinformatikus, geográfus, geoinformatika, info-bionika mérnöki, környezetmérnöki, mérnökinformatikus, programtervező informatikus és vegyész mesterképzéseket kínál.

A felvételizők november 15-ig a felvi.hu oldalon elérhető E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. A jelentkezés hitelesítésének határideje november 20-a. A felvételi eljárással kapcsolatos tudnivalók az SZTE Felvételi oldalán olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.