Közélet

Megfékezték a felgyői hulladékkezelőben keletkezett tüzet

Megfékezték a felgyői hulladékkezelőben keletkezett tüzet

2022. szeptember 12., hétfő
Megfékezték a felgyői hulladékkezelőben keletkezett tüzet

Hétfőn délelőttre sikerült eloltani a lángokat a Felgyői Regionális Hulladékkezelő Központban, ahol vasárnap dél körül ütött ki tűz.

Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, Tömörkény határában, a Gátér felé vezető, 4518-as út 5-ös kilométere közelében korábban hatezer négyzetméteren több kupacban égett a hulladék.

A lángok vasárnap nem sokkal tizenkét óra után csaptak fel, az oltásban tizenegy település csaknem nyolcvan tűzoltója vett részt.

A tűz két könnyűszerkezetes épületet is veszélyeztetett, ezeket az egységeknek sikerült megvédeni, személyi sérülés nem történt - tudatta a főhadnagy.

Hétfőn délelőtt mintegy húsz tűzoltó vesz részt az utómunkálatokban. Erőgépek segítségével átforgatják a még parázsló részeket. Az izzó gócok időigényes feltárása miatt elhúzódó munkálatokra kell számítani.

Kiemelt képünk illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.