Ismét tönkretették a vértói fitneszgépeket, ezúttal el is szállították azokat

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A vértói fitneszgépek kálváriája még augusztus elején kezdődött. Mint arról a SzegedMa beszámolt, az egyik sportolásra használható eszközt megrongálták. Nem sokkal cikkünk megjelenését követően nagy kommentcsata tört ki az egyik legnépszerűbb szegedi közösségi csoportban.

A bejegyzés szerzője többek között azt nehezményezte, hogy a fitneszgépek hangosan nyikorognak, ezért nem tudnak a környékbeliek aludni.

Mindez felveti a gyanút, hogy szándékosan rongálhatták meg a gépet. Pár nappal később helyreállították az érintett eszközt, ezért joggal hihettük, hogy pont került az ügy végére. Igen ám, de a kedélyek nem csitultak, ellenben a ” hangos” fitneszgéppel, amelyet egyesek ismét működésképtelenné tettek. A renitensek biztosra mentek, ezúttal két gépet vágtak gallyra.

Olyan ez, mint egy kicsinyes háború. Az egyik nap helyrehozzák, a másik nap tönkre teszik. Ha belegondolunk, hogy a mi pénzünkből hozzák helyre újra és újra, már nem is olyan mókás az egész

– panaszolta olvasónk, aki felhívta figyelmünket a problémára.

A legutóbbi eset során egy piros-fehér szalaggal kerítették el a tönkrement gépet, most viszont el is távolították a hibás eszközöket. A helyükön kordonok jelzik, hogy a kiálló csavarok, rögzítési elemek balesetet okozhatnak.

Korábban kerestük Kozma Józsefet, a városrész önkormányzati képviselőjét, de nem reagált a megkeresésünkre.

Előző sztori

Teljesen megújulhat a Gogol utca, de ennek van egy feltétele

Következő sztori

Szeged is a baloldal által blokkolt uniós támogatásra vár