Közélet

Ismét tönkretették a vértói fitneszgépeket, ezúttal el is szállították azokat

Ismét tönkretették a vértói fitneszgépeket, ezúttal el is szállították azokat

2022. szeptember 12., hétfő
Ismét tönkretették a vértói fitneszgépeket, ezúttal el is szállították azokat

A vértói fitneszgépek kálváriája még augusztus elején kezdődött. Mint arróla SzegedMa beszámolt, az egyik sportolásra használható eszközt megrongálták. Nem sokkal cikkünk megjelenését követően nagy kommentcsata tört ki az egyik legnépszerűbb szegedi közösségi csoportban.

A bejegyzés szerzője többek között azt nehezményezte, hogy a fitneszgépek hangosan nyikorognak, ezért nem tudnak a környékbeliek aludni.

Mindez felveti a gyanút, hogy szándékosan rongálhatták meg a gépet. Pár nappal később helyreállították az érintett eszközt, ezért joggal hihettük, hogy pont került az ügy végére. Igen ám, de a kedélyek nem csitultak, ellenben a " hangos" fitneszgéppel, amelyet egyesek ismét működésképtelenné tettek. A renitensek biztosra mentek, ezúttal két gépet vágtak gallyra.

Olyan ez, mint egy kicsinyes háború. Az egyik nap helyrehozzák, a másik nap tönkre teszik. Ha belegondolunk, hogy a mi pénzünkből hozzák helyre újra és újra, már nem is olyan mókás az egész

– panaszolta olvasónk, aki felhívta figyelmünket a problémára.

A legutóbbi eset során egy piros-fehér szalaggal kerítették el a tönkrement gépet, most viszont el is távolították a hibás eszközöket. A helyükön kordonok jelzik, hogy a kiálló csavarok, rögzítési elemek balesetet okozhatnak.

Korábban kerestük Kozma Józsefet, a városrész önkormányzati képviselőjét, de nem reagált a megkeresésünkre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.