PROMO

Így válasszunk beépíthető elektromos sütőt…

Így válasszunk beépíthető elektromos sütőt…

2022. szeptember 2., péntek
Így válasszunk beépíthető elektromos sütőt…

Számos okunk van arra, hogy korszerű sütőt használjunk. Egy ilyen készülék egyenletesebb sütést tesz lehetővé, akár 25%-kal rövidebb idő alatt. Sőt, alkalmas arra, hogy több tepsit vagy méretesebb edényt is elhelyezzünk benne, hiszen az innovatív technológiáknak köszönhetően így is egyenletes sütésre számíthatunk. (x)

Kialakítástól függetlenül többféle típussal találkozunk. A hagyományos sütők esetében a sütőtér alján és tetején elhelyezett fűtőelemek gondoskodnak a hőtermelésről. A sütés intenzitása hőfokszabályzással, illetve a tepsi áthelyezésével és megfordításával érhető el, vagyis az egyenetlenebb hőeloszlás miatt a sütés kevésbé lesz tökéletes. A ventilátoros sütők tulajdonképpen továbbfejlesztett hagyományos sütők. A légkeverésnek köszönhetően egyenletes hőmérsékletet képes fenntartani a sütőtérben, így a sütés tökéletesebb lehet. Sőt, a megoldásnak köszönhetően csökkenthető az előmelegítés és a sütés ideje is. A többfunkciós sütők rendszerint felső és alsó hőforrással rendelkeznek; grillsütést, hőlégkeverést- és befúvást, illetve leolvasztást is lehetővé tesznek. Hőlégbefúvás során a hátfalon elhelyezett fűtőszál által előállított hő érkezik a fűtőtérbe, ennek köszönhetően a sütőtér gyors előmelegítésére számíthatunk, illetve lehetővé válik az ételek egyidejű sütése a különböző szinteken.

A Whirlpool egyévszázados története során számos szabadalommal és innovációval járult hozzá a háztartási gépek fejlődéséhez. A gyártó készülékei nagyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, így a kínálat mindenképpen figyelmet érdemel, ha új készüléket keresünk.

A Whirlpool elektromos sütők innovatív megoldásai lehetővé teszik, hogy az ételeinket éttermi minőségben készítsük el. A gyártó szabadalma, a 6. Érzék technológia automatikusan állítja az időt, a hőmérsékletet és a páratartalom szintet, így biztosítva a tökéletes eredményt. A 6. Érzék szenzorokkal és az exkluzív opciók izgalmas választékával a tökéletes ételeket is feldobhatjuk, miközben páratlan intuitív élményben lehet részünk.

A Whirlpool számos sütési módot és innovációt kínál az energiafelhasználás csökkentése érdekében. A Ready2Cook funkció segítségével a sütő gyorsan eléri a sütési hőmérsékletet, feleslegessé téve ezáltal az előmelegítést. A rugalmasságot szavatoló Cook3 és Cook4 funkcióval egyszerre akár három vagy négy különféle fogást is süthetünk anélkül, hogy az aromák összekeverednének. Az egyidejű sütésnek köszönhetően jelentős megtakarítás érhető el.

Modern konyhákba modern gépek illenek. A Whirlpool Absolute dizájn kollekcióját maximális rugalmasság és egyszerű használat jellemzi, mindez egyedi megjelenéssel és eredeti megoldásokkal. Futurisztikus kialakítás és páratlan teljesítmény, amelyet kifejezetten modern és csúcstechnológiás konyhákhoz terveztek.

Könnyítsük meg a hétköznapokat a katalitikus oldalfalak segítségével, amelyek elnyelik a sütés közben keletkező szennyeződéseket. A speciális zománcbevonat meggátolja a szennyeződések lerakódását a sütő falán, így csupán egy nedves puha szivacsra lesz szükségünk a tisztításhoz.

Válasszunk tudatosan és biztosak lehetünk benne, hogy élvezettel készítjük majd a finomabbnál finomabb fogásokat!

Támogatott tartalom!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.