Cáfolja a Csillag börtön, hogy rátámadtak volna Magda Marinkóra

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról a SzegedMa a Blikk alapján beszámolt, meg akarta késelni a csantavéri halálosztó, Dér Csaba a szerb halálosztó néven elhíresült Magda Marinkót a szegedi Csillag börtönben. Cáfolja a Blikket a Csillag börtön, szerintük nem történt meg a késes támadás, amiről a lap írt.

A Blikk szerint a csantavéri gyilkos rátámadott az 1995-ben hármas gyilkosságért elítélt Magda Marinkóra a Szegedi Fegyház és Börtönben. Az írás szerint komoly ellentét van a csantavéri gyilkosságokat elkövető férfi és a szerb, szintén gyilkosságokért ülő Magda Marinkó között, az előbbi ugyanis meg van arról győződve, hogy 1993-ban Marinkó ölte meg a testvérét. A támadás azonban a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága szerint nem történt meg. Hangsúlyozták, a Szegedi Fegyház és Börtönben a kollégáik lelkiismeretesen végzik a dolgukat, és sértő, hogy valótlanságokkal megtépázzák a szakmai jó hírnevüket.

Előző sztori

Ádám Martin díszpolgár lett

Következő sztori

Orbán számára is becsöngettek