Politika

Botka László szolidaritásról beszélt a halfesztiválon

Botka László szolidaritásról beszélt a halfesztiválon

2022. szeptember 3., szombat
Botka László szolidaritásról beszélt a halfesztiválon

Mint ismert, a hétvégén 14. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Tiszai Halfesztivált Szegeden. Az esemény újszegedi helyszínén, a Partfürdőn szombaton mérik össze tudásukat az amatőr halászléfőzők.

Az eseményen beszédet mondott Botka László polgármester. A város első embere hangsúlyozta, szép hagyománynak tartja, hogy a városban működő nyugdíjas klubok tagjaiminden évben közösen ünneplik a halfesztivált. – Mára igazi közösségi rendezvénnyé tettük a Partfürdőn ezt a szeptemberi hétvégét, a szegedi halászlé ünnepét – mondta a polgármester.

Botka a beszédében kiemelte, Szeged egyik legnagyobb erőssége, hogy összetartó közösségei az év minden évszakában tudnak békében, barátságban együtt ünnepelni. Ez adja Szeged erejét.

A polgármester hozzátette, ha valamikor erre az összetartásra szükség van, akkor annak éppen most jött el az ideje, amikor nem egyszerű időket élünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.