Sport

Tragikus sorsú ambrózfalvi család megsegítésére siet a Pick Szeged

Tragikus sorsú ambrózfalvi család megsegítésére siet a Pick Szeged

2022. augusztus 30., kedd
Tragikus sorsú ambrózfalvi család megsegítésére siet a Pick Szeged

A nehéz helyzetbe került ambrózfalvi Burus családnak gyűjtenek adományokat a Budakalász, a Cegléd és a Barcelona elleni meccsen, csapat pedig adományt ajánl fel.

Az ambrózfalvi Burus család szomorú történetéről a Délmagyar számolt be: a család elvesztette az édesanyát, akit ma temetnek el 7 napot élt kisfiával együtt, és a házukat is elárverezik a fejük fölül, mert a betegség miatt elmaradtak a ház részleteivel. A Pick Szeged kézilabdacsapat honlapján megjelent közlemény szerint szeretnének segíteni a családon, ezért összefogásra kérik a szurkolótábort is. 

"A család nehéz anyagi helyzetbe került, nem tudták fizetni a házuk törlesztő részletét, így azt elárverezik. A tragédia hallatán a falu összefogott a Burus családért, így gyűjtésbe kezdtek, hogy találjanak egy új otthont. Erre minden esély megvan, de a családnak pénzre van szüksége." – írják a honlapon.

Klubunk adományt ad majd át nekik, a szakmai stáb, a játékosok és a munkatársak közösen egy nagyobb összeget gyűjtöttek, bízunk benne, hogy ez segítség lesz számukra.

olvasható a közleményben.

Arra kérik a szurkolókat: a CYEB-Budakalász, a HÉP-Cegléd és a Barcelona elleni meccs előtt ők is járuljanak hozzá, hogy a Burus család problémája megoldódjon. A főbejárattal szemben találják majd meg az adománygyűjtő ládát, ahová árják a felajánlásokat, amiket a klub által összegyűjtött összeggel együtt személyesen adnak át a családnak. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.